U okviru novosadskog joga centra, radi i mala specijalizovana prodavnica predmeta koji vam mogu pomoći u vežbanju i harmonizovanju vašeg životnog i joga-prostora.
 
Naša joga-prodavnica je jedno od retkih mesta u Srbiji u kojoj možete pronaći male (dalekoistočne brojanice), kao i širok izbor kurti (joga-košulja za vežbanje).
 
Takođe smo jedini licencirani u Srbiji za prodaju knjiga o Sistemu "Joga u svakodnevnom životu".
 

Sustav Joga u svakodnevnom životu

Sistem "Joga u svakodnevnom životu"
Sklad tela, uma i duše
 
Paramhans Svami Mahešvarananda
 
"Sistem Joga u svakodnevnom životu - sklad tela, uma i duše" Paramhanse Svamija Mahešvaranande je potpun i praktičan udžbenik u kojem se mogu pronaći detaljni opisi klasičnih tehnika joge: asana - (fizičkih vežbi), pranajama (vežba disanja), meditacija samoanalize, hatha joga krija (tehnika pročišćavanja tela), mudri i bandhi (napredne tehnike radža i hatha joge). Sistem je uobličen tako da vežbač počinje s jednostavnim vežbama i postepeno napreduje prema složenijima kroz osam progresivnih stepena. 
 
 
17x24 cm,  448 stranica u boji, tvrdi povez, cena 2400 din

  

Skrivene snage u čovjeku

"Skrivene snage u čovjeku - čakre i kundalini"

Paramhans Svami Mahešvarananda

Knjiga o čakrama Paramhanse Svamija Mahešvaranande sadrži sveobuhvatan prikaz i uvid u delovanje energetskih centara u nama i skrivenih snaga koje deluju na našu sudbinu.
Korak po korak, autor nas vodi na put ka našem Sopstvu. Upoznaje nas sa osam osnovnih čakri i njihovom funkcijom te nam predaje alat koji je potreban da postignemo naš najvažniji cilj - jedinstvo sa našim pravim Sopstvom.
Ljudi često sanjaju o nalaženju "Izvoru vječne mladosti". Taj se izvor mladosti, vitalnosti i zdravlja može naći u Bindu čakri, a putem posebnih vežbi može se aktivirati.
Knjiga "Skrivene snage u čovjeku - čakre i kundalini" nam ne daje samo teoretsko znanje nego nas, što je još važnije, vodi prema prepoznavanju uzvišene istine. Sledeći uputstva koje nam autor daje, ispred nas se otkriva put prema oslobođenju iz kruga rađanja i smrti.
 
17x24 cm, 272 stranice, tvrdi povez, cena 3 600 din
 
 

Bioprotektor PROSTORNI

Bioprotektor

Bioprotector (BP) proizvodi su antistres harmonizatori i pružaju efikasnu zaštitu od svih nejonizujućih elektromagnetnih (EM) zračenja, tako što uravnotežuju deformisano elektromagnetno polje i harmonizuju biopolje ljudskog tela i čovekovog oklruženja. Oni znatno smanjuju, i čak eliminišu fizičke i psihičke poremećaje uzrokovane prekomernom izloženošću EM zračenjima.

Bioprotektor omogućuje neometani protok bioenergije kroz celo telo i imaju pozitivan uticaj na njegovu vitalizaciju i regeneraciju. Efikasnost Bioprotectora je i naučno dokazana. Bioprotector je neograničenog roka trajanja. Kupite ga jednom, a koristite doživotno. Izrađen je u tri veličine kao PROSTORNI, LIČNI I ZA MOBILNI TELEFON. 

Dobili smo ekskluzivno pravo da u našoj joga prodavnici prodajemo bioprotektore po PROMOTIVNIM cenama.

Bioprotektor PROSTORNI

Bioprotektor LIČNI

Bioprotektor ZA MOBILNE TELEFONE

 

 

 

 

      BP Prostorni 8 500 din                         BP Lični 3 500                         BP za mobilni 3 000

 


Sve knjige i predmete iz naše prodavnice možete poručiti i pouzećem ako kontaktirate naš joga-centar.

 Adresa:

 

Poslovni prostor "GRADITELJ" 

Bul. Slobodana Jovanovića 4a, Novi Sad

+381 (0)60 0108 128 /od 17h do 22h/, +381 (0)21 423 211  /od 18h do 22h/

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.