U okviru novosadskog joga centra, radi i mala specijalizovana prodavnica predmeta koji vam mogu pomoći u vežbanju i harmonizovanju vašeg životnog i joga-prostora.

Takođe smo jedini licencirani u Srbiji za prodaju knjiga o sistemu "Joga u svakodnevnom životu".
 

Sustav Joga u svakodnevnom životu

Sistem "Joga u svakodnevnom životu"
Sklad tela, uma i duše
Paramhans Svami Mahešvarananda
"Sistem Joga u svakodnevnom životu - sklad tela, uma i duše" Paramhanse Svamija Mahešvaranande je potpun i praktičan udžbenik u kojem se mogu pronaći detaljni opisi klasičnih tehnika joge: asana - (fizičkih vežbi), pranajama (vežba disanja), meditacija samoanalize, hatha joga krija (tehnika pročišćavanja tela), mudri i bandhi (napredne tehnike radža i hatha joge).
Sistem je uobličen tako da vežbač počinje s jednostavnim vežbama i postepeno napreduje prema složenijima kroz osam progresivnih stepena. 
 
 
 
17x24 cm,  448 stranica u boji, tvrdi povez, cena 3000 din

  

Skrivene snage u čovjeku

"Skrivene snage u čovjeku - čakre i kundalini"
Paramhans Svami Mahešvarananda
 
Knjiga o čakrama Paramhanse Svamija Mahešvaranande sadrži sveobuhvatan prikaz i uvid u delovanje energetskih centara u nama i skrivenih snaga koje deluju na našu sudbinu.
Korak po korak, autor nas vodi na put ka našem Sopstvu. Upoznaje nas sa osam osnovnih čakri i njihovom funkcijom te nam predaje alat koji je potreban da postignemo naš najvažniji cilj - jedinstvo sa našim pravim Sopstvom.
Ljudi često sanjaju o nalaženju "Izvoru vječne mladosti". Taj se izvor mladosti, vitalnosti i zdravlja može naći u Bindu čakri, a putem posebnih vežbi može se aktivirati.
Knjiga "Skrivene snage u čovjeku - čakre i kundalini" nam ne daje samo teoretsko znanje nego nas, što je još važnije, vodi prema prepoznavanju uzvišene istine. Sledeći uputstva koje nam autor daje, ispred nas se otkriva put prema oslobođenju iz kruga rađanja i smrti.
 
17x24 cm, 272 stranica, tvrdi povez, cena 3600 din 
 

joga za kičmu hrJoga za kičmu - Hrvatsko izdanje -"Joga za kralježnicu"
Paramhans Svami Mahešvarananda

Knjiga Joga za kičmu - „Joga za kralježnicu“ je praktičan vodič svima onima koji žele poboljšati i postići zdravu kičmu i duševnu ravnotežu. Vežbe u knjizi su probrane iz sveobuhvatnog sistema "Joga u svakodnevnom životu" koji je Paramhans Svami Maheśvarananda razvio na temelju više hiljada godina duge tradicije joge i prilagodio je ljudima savremene civilizacije.
Program “Joga za kralježnicu”, koji se primjenjuje i vežba sa izuzetnim rezultatima već nekoliko decenija, u raznim centrima i rehabilitacijonim ustanovama širom sveta, rezultat je dugogodišnje razmene iskustava između Svamiđija i lekara specijalista i fizioterapeuta, što je čini dragocenom sintezom zapadnjačke i istočnjačke nauke i mudrosti.
 
 
15x21 cm, 340 stranica, tvrdi povez, cena 2400 din


 

Sve knjige i predmete iz naše prodavnice možete poručiti i pouzećem ako kontaktirate naš joga-centar.

Adresa:
Svetozara Ćorovića 5, Novi Sad
+381 (0)60 0108 128 /od 09h do 22h/
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.