Obeležili smo treći  Međunarodni dan joge
 
Obeležavanje trećeg Međunarodnog dana joge smo započeli 17. juna javnim časom Joge na Kalemegdanu, u Beogradu u organizaciji Ambasade Republike Indije i njene Ekselencije gđe. Narinder Chauhan. U predivnom prostoru i pozitivnoj energiji vežbanje je svim učesnicima donelo radost i lepotu joge.
 
1 priprema za vezebanja2 trikon asana3 pranam4 ek pad pranam asanaidv 2017 35 grupa Joga u svakodnevnom zivotu a6 sa Ambasadorkom Indije
 
Nakon javnog časa Joge, u Skupštini grada Beograda su održana zanimljiva predavanja iz oblasti joge, ajurvede i homeopatije.
 
U nedelju 18. Juna smo u našem joga centru organizovali predavanje o Jogi i održali besplatan joga čas, koji smo organizovali i svaki dan tokom ove nedelje.
 
Svi zainteresovani su imali priliku da se upoznaju sa osnovama sistema "Joga u svakodnevnom životu" i brojnim pozitivnim efektima koje vežbanje joge donosi ne samo za fizičko, već i za mentalno i duhovno zdravlje.
 
7 predavanje o Jogi
Pauza između teoretskog i praktičnog dela je bila prilika za prijatno, opušteno druženje uz osveženje sa indijskim čajem i ukusnim vegetarijanskim slanim i slatkim grickalicama. 
 
Sam Međunarodni dan joge, 21. jun smo obeležili vežbanjem u našem joga centru.
 
8 vezbanje u nasem joga centru10 Katu pranam9 budjangasana11 pranajama12 meditacija13 meditacija