Novi Sad

OBELEŽILI SMO MEĐUNARODNI DAN JOGE 2024.

 
Od samog početka obeležavanja Međunarodnog dana joge, 21. jun, sada već devet godina unazad, naše Udruženje “Joga u svakodnevnom životu” ima aktivnu ulogu.
 
Međunarodni dan joge smo obeležili različitim programima.
 
U nedelju, 16. juna smo tradicionalno održali Joga čas na , u Novom Parku na Novom Naselju, u Novom Sadu. U lepoj hladovini i atmosferi, članovi Udruženja “Joga u svakodnevnom Životu” su se družili i vežbali.
 
U petak 21. Juna, u Kulturnoj stanici Eđšeg u Novom Sadu, smo otvorili izložbu fotografija pod nazivom “U obliku OMA”, koja je trajala devet dana.

JOGA ČASOVI TOKOM LETA 2024.

JOGA ČASOVI U JULU

PRE PODNE: utorak - četvrtak 08:00 - 09:30č

POSLE PODNE: ponedeljak - sreda i utorak - četvrtak 19:30 - 21:00č

Subotom  neće biti joga časa.

U AVGUSTU joga centar neće raditi

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA "U OBLIKU OMA"

Na Međunarodni dan joge 21. juna 2024. u 19 časova, u Kulturnoj stanici Eđšeg u Novom Sadu biće otvorena izložba fotografija pod nazivom “U obliku OMA”.
 
Izložba je rezultat boravka grupe članova Udruženja “Joga u svakodnevnom životu” iz Novog Sada koja je prisustvovala otvaranju najvećeg ašrama, odnosno obrazovno-istraživačkog joga centra u obliku slova OM u Indiji i zabeležila atmosferu i događaje tokom svečane ceremonije. U pitanju je velelepni arhitektonski kompleks od ružičastog krečnjaka građen skoro tri decenije, bogat ornamentima rađenim ručno, na tradicionalni vedski način. Idejni tvorac projekta je autor sistema "Joga u svakodnevnom životu", učitelj joge cenjen širom sveta, mahamandalešvar višva guru svami Mahešvarananda.

MEĐUNARODNI DAN JOGE 2024 - VEŽBAJMO ZAJEDNO

 

Poštovani Prijatelji joge, 

Povodom obeležavanja Međunarodnog Dana Joge 21. jun,

pozivamo vas da ZAJEDNO VEŽBAMO JOGU,

u NEDELJU 16. juna od 09.00 do 10.00č,

u NOVOM PARKU na Novom Naselju, Novi Sad.
Ulaz je iz ulice Radomira Raše Radujkova. Treba doći 15 min ranije i poneti prostirku

Dođimo svi! Vidimo se!